Hem Padel Väskor Bullpadel Tour Racket Bag Grey

Bullpadel Tour Racket Bag Grey

Tillfälligt slut Säker betalning
449 kr
Håll lukten borta!
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Bullpadels Tour väska, smidig lättviktare från bullpadels breda sortiment

Bullpadels Tour-väska är den ultimata följeslagaren för padelspelaren på resande fot. Med en mellankapacitet är denna lätta väska designad för att rymma alla dina viktiga tillbehör på ett organiserat sätt. Väskans huvudfack är rymligt och erbjuder gott om utrymme för dina nödvändigheter. Dessutom har väskan ett speciellt vadderat ytterfack som rymmer två padelracketar och skyddar dem mot stötar och repor. Tour-väskan har också ett praktiskt ytterfack med snabb och enkel åtkomst till små tillbehör och accessoarer som du behöver ha nära till hands. Oavsett om det är din bilnyckel eller plånbok, så är allt på rätt plats och redo att användas. Bär väskan bekvämt med de justerbara och vadderade axelremmarna eller det stabila handtaget. Så oavsett om du är på väg till din nästa turnering eller bara till träningen på klubben, så är Tour-väskan det perfekta valet.
Mått:
56x29x28 cm
Thermofack:
Nej
Skofack:
Nej
Ryggsäcksäckfunktion (dubbla axelremmar):
Ja
Webblager
Bullpadel Tour Racket Bag Grey
Tillfälligt slut
467421
Butikslager Solna
Bullpadel Tour Racket Bag Grey
Tillfälligt slut
467421

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.