Hem Padel Racket Bullpadel Vertex 02 Avant Woman Limited Edition 2023

Bullpadel Vertex 02 Avant Woman Limited Edition 2023

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
2 095 kr
Fodral
Ergonomiskt grepp
Förbättra ditt grepp
Skydda ditt racket
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Stilrent padelracket från Bullpadel i limiterad upplaga.

Vertex 02 Avant Woman Limited Edition är ett offensivt lagt padelracket som kommer i en limiterad upplaga. Padelracket kommer i en diamantformad utformning samt en hög balans, vilket medför att spelaren får access till mycket kraft och fart i sitt spel. Just detta padelracket kommer i en lite lägre vikt på en vikt mellan 345-360 gram. Detta gör så att racket passar damspelaren eller rent av spelare som föredrar att spela med ett lättare padelracket. Den lägre vikten gör padelracket mer lätthanterligt så att spelaren lättare kan nå bollen över hela banan. Ytskiktet är av materialet Fibrix, som är en blandning av kolfiber och glasfiber för att ge spelaren den perfekta kombinationen av fart och kontroll där ytan ger olika respons beroende på om det är ett hårt eller löst slag. Skumgummikärnan Adaptia som är av typen Multieva, vilket är en blandning av material med olika densitet. Det yttre lagret har en högre densitet som verkar vid snabba bollar och ger dem högre kraft, medan det inre lagret med en lägre densitet verkar vid långsammare bollar och förbättrar kontrollen. 3D Grain är en teknologi man har applicerat som är en ruggad yta som ger dig mer bett i bollen och därmed mer spin och effekt i ditt spel.
Vikt:
345-360 g
Ramprofil:
38 mm
Fart och Kontroll:
Fart
Form:
Diamant
Balans:
Hög
Fodral:
Ingår ej
Vikt:
Lätt
Struktur slagyta:
Struktur
Kärna:
Hybrid
Material träffyta:
Kol och glasfiber
Material i ramen:
Kolfiber
Styvhet:
Normal
Senior/Junior:
Senior
Webblager
Bullpadel Vertex 02 Avant Woman Limited Edition 2023
Tillfälligt slut
467897
Butikslager Solna
Bullpadel Vertex 02 Avant Woman Limited Edition 2023
Tillfälligt slut
467897

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.