Hem Padel Racket Bullpadel Vertex 03 2022
-22%
Bullpadel Vertex 03
Bullpadel Vertex 03
Bullpadel Vertex 03

Bullpadel Vertex 03

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
3 795 kr2 945 kr
Fodral
Ergonomiskt grepp
Förbättra ditt grepp
Bevaka lagerstatus
Beskrivning
Nytt med 2022 års modell är den nya designen, i övrigt behåller Bullpadel ett vinnande koncept i ett padelracket som blivit enormt populärt världen över. Bullpadel Vertex är en av de mest sålda toppserierna inom padel och valet bland många spelare på touren, bla Maxi Sánchez. Likt 2021 års modell har man applicerat den nya Air React Channel teknologien. Det innebär en ny uppbyggnad i rackethalsen som ger en mer aerodynamisk padelracket med luftkanaler i rackethalsen. Den nya versionen skall skapa en mer stabil, smidigare och lättare racket där du får snabbare och mer aggressiv respons när du går till attack men samtidigt bättre kontroll när du placerar bollen. Diamantformen och den höga balansen gör detta till ett perfekt racket för spelaren som vill ha en mix av fart, spinn och kontroll i bollträffen. Vi på Racketspecialisten gillar att ytan på Vertex 03 har en speciell struktur som mest kan liknas vid sandpapper, detta ger spelaren lite mer spinn och effekt i bollträffen. Bullpadel Vertex 03 är tillverkat i kolfibermaterial med 12K, detta innebär att ytskikten består av ett kolfiber med 12000 kolfibertrådar per cm². Sedan 2020 års version har Vertex den nya skumgummikärnan Adaptia som är av typen Multieva, detta är en blandning av material med olika densitet. Det yttre lagret har en högre densitet som verkar vid snabba bollar och ger dem högre kraft, medan det inre lagret som har en lägre densitet verkar vid långsammare bollar och förbättrar kontrollen. Spelaren kan individuellt anpassa rackets vikt och balans genom att sätta på 1-3 st Protector Custom Weight à 3 gram och eller använda Grip Custom Weight som är en utbytbar bottenplugg med 5 eller 10 gram högre vikt än standard pluggen. Årets Vertex 03 racket kommer färdigmonterat med det innovativa ergonomiska greppet Hesacore som minskar vibrationerna och ska vara skonsammare för spelaren. Precis som samtliga Bullpadels Pro Line racketar är Vertex 03 utrustat med vibrationsdämpningssystemet Vibradrive, vilket består av ett silikonmaterial som ligger längs hela handtaget. För att skydda racket mot slag och märken finns även ramskyddet Metalshield. Handledsremmen är tillverkad av ett bredare och skönare material i stället för det traditionella snöret. Till racket medföljer ett specialutformat racketfodral med termostoppning för att skydda ditt padelracket mot temperaturskillnader. Rekommenderat pris från Bullpadel är 3795 kr.
Vikt:
365-375 g
Ramprofil:
38 mm
Fart och Kontroll:
Fart
Form:
Diamant
Balans:
Hög
Fodral:
Helfodral ingår
Vikt:
Normal
Struktur slagyta:
Sandpapper
Kärna:
Hybrid
Material träffyta:
12K kolfiber
Material i ramen:
Kolfiber
Styvhet:
Hård
Webblager
Bullpadel Vertex 03
Tillfälligt slut
AU43000000
Butikslager Solna
Bullpadel Vertex 03
Tillfälligt slut
AU43000000

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.