Hem Kläder Accessoarer Bullpadel Wristband WPT x2 Black/Grey

Bullpadel Wristband WPT x2 Black/Grey

Tillfälligt slut Säker betalning
129 kr
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Wristband från bullpadel med WPT logotyp.

Bullpadel Wristband WPT Black/Grey är högkvalitativa handledsband som har utformats för att ge maximal komfort och prestanda för padel-entusiaster. Dessa handledsband har en elegant design med svarta och grå färger och WPT tryck vilket ger dem en modern och sportig look. En av de mest framträdande fördelarna med Bullpadel Wristband WPT är dess kvalitativa konstruktion. Tillverkad av högkvalitativa material, är detta handledsband både mjukt och hållbart. Detta betyder att det är idealiskt för intensiva matcher och träningspass. Handledsbandet har också en hög absorptionsförmåga, vilket innebär att det effektivt absorberar svett och håller händerna torra och bekväma. Detta gör att du kan bibehålla ett stadig och säker grepp under hela matchen, vilket ökar prestandan och minskar risken för skador. De har en elastisk design som gör att dem passar bekvämt runt handleden utan att begränsa rörelsefriheten.
Webblager
Bullpadel Wristband WPT x2 Black/Grey
Tillfälligt slut
066096
Butikslager Solna
Bullpadel Wristband WPT x2 Black/Grey
Tillfälligt slut
066096

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.