Hem Padel Racket Cabra Active Epic 2022

Cabra Active Epic

Slut online Finns i butik Fri frakt Säker betalning
1 399 kr799 kr
Fodral
Ergonomiskt grepp
Förbättra ditt grepp
Bevaka lagerstatus
Beskrivning
Cabra Epic är en kanonracket för dig som fortfarande utvecklar ditt spel och söker en kvalitetsracket som hjälper dig att få lite extra fart i spelet. Ramen är i kolfiber vilket gör den stark och vridstyv medan träffytan är i glasfiber vilket ger en lite mjukare och mer skonsam upplevelse. Tillsammans med en kärna i Black Eva som är medelhård ger det en balanserad och förlåtande racket med stor sweetspot. Då racketen är droppformad finns lite mer access till fart än tex syskonet Cabra Genesis. Vi gillar också att den kommer med ett lite mer exklusivt strap för handleden.
Vikt:
350-370 g
Ramprofil:
38 mm
Fart och Kontroll:
Allround
Form:
Dropp
Balans:
Medel
Fodral:
Ingår ej
Vikt:
Normal
Struktur slagyta:
Slät
Kärna:
Medel
Material träffyta:
Glasfiber
Material i ramen:
Kolfiber
Styvhet:
Mjuk
Senior/Junior:
Senior
Webblager
Cabra Active Epic
Tillfälligt slut
cab22epic
Butikslager Solna
Cabra Active Epic
I lager
cab22epic

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.