Hem Padel Racket Cabra Pro Predator
Kampanj
-50%
Cabra Pro Predator
Cabra Pro Predator
Cabra Pro Predator
Cabra Pro Predator

Cabra Pro Predator

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
2 399 kr1 195 kr
Fodral
Ergonomiskt grepp
Förbättra ditt grepp
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Stilren padelracket för den offensive spelaren.

Riktigt läcker padelracket från Cabra med en kanonspec om ni frågar oss på Racketspecialisten. Ramen är givetvis i kolfiber och det har kombinerats med en slagyta i 3K kolfiber som är lite starkare för en hårdare respons när du trycker till bollen. Kärnan är Cabras version av multilayer, benämnd Intellicore. Det innbär en högkvalitativ kärna i flera lager med olika desitet. Den svarar snabbare och hårdare när du spelar aggressivt samt mer följdsamt och mjukt när du spelar lugnare. Träffytan har också struktur, på Cabraspråk Frost Grip, vilket lite mer mer grepp i bollen. En droppformat padelracket med lite hårdare träffyta, en riktigt avancerad och påkostad kärna ger en kanonracket för lite mer offensiva spelare som ändå inte vill tumma på känsla och kontroll.
Vikt:
350-370 g
Ramprofil:
38 mm
Fart och Kontroll:
Allround
Form:
Dropp
Balans:
Medel
Fodral:
Ingår ej
Vikt:
Normal
Struktur slagyta:
Struktur
Kärna:
Hybrid
Material träffyta:
3K kolfiber
Material i ramen:
Kolfiber
Styvhet:
Hård
Senior/Junior:
Senior
Webblager
Cabra Pro Predator
Tillfälligt slut
cab22predator
Butikslager Solna
Cabra Pro Predator
Tillfälligt slut
cab22predator

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.