Hem Padel Tillbehör Devotika Gripping Spray

Devotika Gripping Spray

Tillfälligt slut Säker betalning
195 kr
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Gripping Spray för dig som vill ha bättre grepp!

Gripping Spray är en anti-slip spray som är perfekt för dig som behöver stabilisera ditt grepp och dämpa svettningar i händerna. Sprayen är tillverkad och framtagen i Spanien tillsammans med tidigare världsettan i Padel, Fernando Poggi. Produkten används främst i Spanien inom Padel men fungerar även bra i andra sportsammanhang. Gripping Spray unika egenskaper och ger en torr känsla i handen, tar bort svettningar och ökar greppet. Tillskillnad från många kalkprodukter lämnar Gripping Spray inga märken på kläder, rack eller bollar. Rekommenderad applicering för bäst effekt: 1.Värm upp tills händerna blir fuktiga 2.Skaka flaskan 3.Spraya en klick i handen på ca 15 cm avstånd och massera in i båda händerna 4.Låt torka i 15 sekunder med hjälp av att blåsa i händerna
Webblager
Devotika Gripping Spray
Tillfälligt slut
grippingspray
Butikslager Solna
Devotika Gripping Spray
Tillfälligt slut
grippingspray

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.