Hem Padel Racket DoPadel Leo Black Rough Surface

DoPadel Leo Black Rough Surface

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning

Padelrack med svensk design tillverkade i Spanien.

DoPadel är ett svenskt padelmärke som fokuserar på högkvalitativa padelrack tillverkade i en av Spaniens mest ansedda fabriker, i snygg och stilren skandinaviskt design. I padelracket Leo har DoPadel valt att utrusta slagytan i 3K kolfiber för att få ett padelracket med access till mycket fart men samtidigt ha ett kontrollerat spel. Man har även valt att applicera en sandpapper på slagytan för att ge spelaren access till spin och ökad kontroll i spelet. Ska även tilläggas att denna sandpappersyta är utav en grövre variant. Detta tillsammans med en lite mjukare kärna i Eva Soft erbjuds spelaren mycket känsla i spelet samtidigt som man får access till både fart och kontroll. Dessa egenskaper tillsammans med en droppform och medel balans gör detta racket perfekt för spelaren som söker ett racket med en mix utav fart och kontroll. Med sin styva slagyta tillsammans med den mjukare kärnan, gör detta racket utmärkt för spelaren som vill utveckla sitt offensiva spel men samtidigt behålla mycket kontrollkänsla.
Vikt:
355 - 375 g
Ramprofil:
38 mm
Fart och Kontroll:
Allround
Form:
Dropp
Balans:
Medel
Fodral:
Ingår ej
Vikt:
Normal
Struktur slagyta:
Sandpapper
Kärna:
Mjuk
Material träffyta:
3K kolfiber
Material i ramen:
Kolfiber
Styvhet:
Hård
Senior/Junior:
Senior

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.