Hem Padel Racket DoPadel Libra 2022

DoPadel Libra

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
2 495 kr
Fodral
Ergonomiskt grepp
Förbättra ditt grepp
Skydda ditt racket
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Padelrack med svensk design tillverkade i Spanien.

DoPadel är ett svenskt padelmärke som fokuserar på högkvalitativa padelrack tillverkade i en av Spaniens mest ansedda fabriker, i snygg och stilren skandinaviskt design. Alla toppmodeller ur DoPadels sortiment är handgjorda och är utrustade med en unik patenterad gummiyta. Gummiytan som kallas Goma är framtagen och testad i ett laboratorium i Valencia, är det enda ytskikt som har en påvisad stor effekt på bollens spin. Ytskiktet ger ökad kontroll och spin, men minskar även vibrationer för att förebygga skador. Libra har, som alla padelrack från DoPadel, en stilren skandinavisk design som är framtagen för spelaren som vill ta sin padel till nästa nivå. Libra 2022 har en slagyta i 3K kolfiber för att ge spelaren en fin kontrollkänsla samtidigt som accessen till mycket fart finns i spelet. Detta tillsammans med ramens uppbyggnad som är gjord utav en blandning mellan kolfiber och glasfiber gör racket mer slitstarkt och samtidigt reduceras oönskade vibrationer. Kärnan som kallas Eva Power Soft och är en mjukare kärna som ger spelaren en skön känsla och kontroll i spelet. Dessa egenskaper tillsammans med en rund form och medel balans gör detta racket perfekt för spelaren som söker ett padelracket med en mycket kontrollkänsla, men som man ändå kan slå de avslutande bollarna med. Med sina förlåtande egenskaper som till exempel den mjukare kärnan samt slagytan i 3K kolfiber, gör detta racket utmärkt för spelaren som söker ett padelracket med mycket kontrollkänsla men samtidigt med inslag av fart i spelet. Ram: Glasfiber/Kolfiber Kärna: Eva Power Soft Slagyta: 3K kolfiber Struktur: Goma, patenterade gummiytan
Vikt:
345-370 g
Ramprofil:
38 mm
Fart och Kontroll:
Kontroll
Form:
Rund
Balans:
Medel
Fodral:
Ingår ej
Vikt:
Lätt
Struktur slagyta:
Slät
Kärna:
Mjuk
Material träffyta:
3K kolfiber
Material i ramen:
Hybrid
Styvhet:
Hård
Senior/Junior:
Senior
Webblager
DoPadel Libra
Tillfälligt slut
dopadellibra2022
Butikslager Solna
DoPadel Libra
Tillfälligt slut
dopadellibra2022

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.