Hem Padel Väskor Drop Shot Koa JMD Padel Bag 2023

Drop Shot Koa JMD Padel Bag

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
1 249 kr
Håll lukten borta!
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

2023 års modell av Juan Martin Diaz kollektion.

En väska i toppkvalitet med plats för racketar och resten av all nödvändig padelutrustning som behövs till padelmatchen. För att göra väskan mer slitstark har man utrustat väskan sidorna med hårdare material samt undersidan har tillverkats i ett slitstarkt material. Väskan är utrustad med två stycken thermoisolerade racketfack som skyddar padelracken från temperaturskillnader och därmed behåller racken i toppskick. Ett stort huvudfack i mitten av väskan glr plats för all möjlig utrustning såsom kläder, bollar och andra tillbehör. För att hålla resterande utrustning fräscha så har väskan ett ventilerat separat skofack. Med två stycken handtag kan man enkelt bära med sig väskan till padelhallen, alternativt så kan spelaren bära med sig väskan som en ryggsäck med de bekväma axelremmarna.
Volym:
64x38x38 liter
Webblager
Drop Shot Koa JMD Padel Bag
Tillfälligt slut
DB264013
Butikslager Solna
Drop Shot Koa JMD Padel Bag
Tillfälligt slut
DB264013

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.