Hem Padel Racket Dunlop Aero-Star

Dunlop Aero-Star

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
2 995 kr
Fodral
Ergonomiskt grepp
Förbättra ditt grepp
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Superläcker fartracket. High end från Dunlop.

Dunlop Padel är stort i Spanien och en av de som säljer flest padelracketar i volym både där och här i Sverige. Nu kommer nya Aero-Star som ska fånga de riktigt duktiga och kräsna padelspelarna. Träffytan är av 12k japansk kolfiber som är den finaste kolfiber att tillverka racketar av idag. Vidare har du ett hålsystem för att generera maximal fart och en räfflad yta för lite mer bett i bollen. I rackethalsen finns Tri-Clampinfästningar för att öka stabiliteten och styvheten. På touren spelar bl.a. Moyano med Aero-Starserien. Rekommenderat pris 3000 kr.
Vikt:
365 g
Ramprofil:
38 mm
Fart och Kontroll:
Fart
Form:
Hybrid
Balans:
Medel
Vikt:
Normal
Struktur slagyta:
Struktur
Kärna:
Medel
Material träffyta:
12K kolfiber
Material i ramen:
Kolfiber
Styvhet:
Hård
Senior/Junior:
Senior
Webblager
Dunlop Aero-Star
Tillfälligt slut
DU312141
Butikslager Solna
Dunlop Aero-Star
Tillfälligt slut
DU312141

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.