Hem Squash Squashracket Dunlop Apex Infinity 2021-2022

Dunlop Apex Infinity 2021-2022

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning

Mycket lätt squashracket för maximal manövrerbarhet.

Här har vi en helt ny squashmodell och ett syskon till Apex Synergy. Skillnaden mot den racketen är framförallt att denna är 5 gram lättare och har ett glesare strängningsmönster. Detta borgar för ett mycket lättspelat och lättmanövrerat squashracket. Ett perfekt val för både nybörjare och motionärer. Juniorer och damer har också trivts med denna modells föregångare. Denna nya modell har AeroSkin-teknologin som minimerar turbulens i luften och gör det möjligt att minska motståndet med upp till 36%. Detta ger spelaren möjlighet till en snabbare svinghastighet och därmed ökad fart. Nytt med denna modell är också Powermax teknologin vilket innebär att två senor går in i varje hål längst ned på racket vilket bidrar till större sweetspot och mer access till fart. Racketen levereras strängad samt med fodral. Denna nya modell har inte bara en klockren specifikation för dig som söker en lätt och lättspelad squashracket, den har också en riktigt lyckad finish och design som måste upplevas live.
Vikt:
115 g
Balans:
Head light
Träffyta:
500 cm²
Strängningsmönster:
14x18
Racketfodral:
Ingår ej
Strängad:
Ja

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2023 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.