Hem Tennis Väskor Dunlop SX Performance x12 Black/Yellow 2022

Dunlop SX Performance x12 Black/Yellow 2022

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning

Stor racketväska från Dunlop.

Denna väska kommer med tre stora huvudfack varav ett av dem har en thermoisolering som skyddar racken och senorna från temperaturskillnader. Mittfacket är utrustat med två flexibla avdelare så att du lätt kan separera din använda utrustning med resten av din utrustning. Man har dessutom utrustat det facket med ventilationshål så att utrustningen håller sig ventilerat och fräscht. Vidare har man utrustat väskan med mindre fack med plats för mindre tillbehör eller värdesaker. Man har förstärkt utsidan med en gjuten del som att göra väskan mer slitstark och få en längre hållbarhet. Väskan är väldigt smidig att bära med sig och är extra vadderad vid axelremmarna för maximal komfort. Mitt på väskan finns även ett mindre handtag för dig som vill bära väskan på ett mer klassiskt sätt.
Mått:
76.5x46x34 cm
Volym:
80 liter
Färg:
Svart, Gul
Thermofack:
Ja
Skofack:
Nej
Ryggsäcksäckfunktion (dubbla axelremmar):
Ja

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.