Hem Padel Racket Enebe Spitfire 2 Textreme

Enebe Spitfire 2 Textreme

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning

Vår första Padelracket med Textreme - Spanientillverkade Enebe i toppform!

Enebes padelracketar från 2017 är alla Spanientillverkade för att säkerställa den höga kvaliteten. Spitfire 2 har uppdaterats från föregångaren med bl.a. ett starkare ytskikt. Här finner både kräsna tävlingsspelare och motionärer som spelar regelbundet fin spelkänsla men också en hel del power. Racketen har en stor sweetspot vilket gör att även träffar lite längre ut mot ramen levererar bra fart och känsla i slaget. TeXtreme är en teknologi som redan idag används vid konstruktion av bl.a. formel 1-bilar, tävlingscyklar, flygplan och sedan något år tillbaka också tennisracketar/squashracketar från Prince. En enkel förklaring av TeXtreme är att man nu kommit på ett sätt att väva grafiten effektivare vilket bidrar till ett starkare och styvare material. Det är ju heller ingen nackdel att detta padelracket är otroligt läckert i designen. Rekommenderas!
Vikt:
360-370 g
Ramprofil:
38 mm
Form:
Rund
Balans:
Medel

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.