Hem Badminton Badmintonracket FZ Forza HT Power 36 M

FZ Forza HT Power 36 M

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning

Badmintonracket från FZ Forza i nya HT Power-serien!

HT Power är FZ Forzas nya serie där racken är utrustade med den nya tekniken "High Tension Frame". Detta innebär att man har valt att förstärka ramen så att man kan stränga upp racken med tryck upp till 16.3 kg ( 36 lbs ). Anledningen till att man har utvecklat detta är för att ge spelaren maximalt med kraft och fart i sina slag. HT Power 36 M är ett badmintonracket som är head heavy och med medium flexibilitet, alltså ett racket perfekt för spelaren som söker kontroll och fart i sitt spel. Detta kombinerat med möjligheten att stränga ditt racket med tryck upp till 16.3 kg ger dig access till fart vid de kritiska lägena. Med en mediumflex tycker vi att HT Power 36 M passar en väldigt bred målgrupp spelare som söker ett badmintonracket som kan strängas med högt tryck i hög kvalitet. Tillverkad i Taiwan. Racket levereras strängad.
Flexibilitet:
Medium
Viktklass:
3U (85-89,9 g)
Balans:
Head heavy
Vikt:
86 g
Racketfodral:
Ingår ej
Strängad:
Ja

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.