Hem Badminton Badmintonracket FZ Forza HT Precision 72 F 2023

FZ Forza HT Precision 72 F 2023

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
795 kr
Fodral
Glöm inte bollar!
Förbättra ditt grepp
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Badmintonracket från FZ Forza i nya HT Precision-serien!

HT Precision är FZ Forzas nya serie där racken är utrustade med den nya tekniken "High Tension Frame". Detta innebär att man har valt att förstärka ramen så att man kan stränga upp racken med högre tryck än vanligt. Anledningen till att man har utvecklat detta är för att ge spelaren maximalt med kraft och fart i sina slag. HT Precision 72 F är ett badmintonracket som har en jämn balans och en flexibel flexibilitet. Racket kan strängas upp med ett tryck upp till 13.6 kg (30 lbs) vilket ger dig access till fart. Med den jämna balansen och flexibla flexibiliteten får spelaren mycket hjälp med farten om man inte har så hårda tillslag. Skaftet på badmintonracket är tillverkat Carbon Nano Tubes, vilket resulterar i att badmintonracket blir starkare och mer vridstyvt. HT Precision 72 F vänder sig till nybörjare eller de som inte har den rätta tekniken och behöver hjälp med farten i sina slag och på så sätt utveckla sitt spel. Racket levereras strängad.
Flexibilitet:
Flexible
Balans:
Even
Vikt:
84 g
Racketfodral:
Ingår ej
Strängad:
Ja
Webblager
FZ Forza HT Precision 72 F 2023
Tillfälligt slut
FZ220041-1001
Butikslager Solna
FZ Forza HT Precision 72 F 2023
Tillfälligt slut
FZ220041-1001

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2023 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.