Hem Badminton Badmintonracket FZ Forza HT Precision 72 M 2023

FZ Forza HT Precision 72 M

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
1 095 kr
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Badmintonracket från FZ Forza i nya HT Precision-serien!

HT Precision är FZ Forzas nya serie där racken är utrustade med den nya tekniken "High Tension Frame". Detta innebär att man har valt att förstärka ramen så att man kan stränga upp racken med högre tryck än vanligt. Anledningen till att man har utvecklat detta är för att ge spelaren maximalt med kraft och fart i sina slag. HT Precision 72 M är ett badmintonracket som har en jämn balans och en medium flexibilitet. Racket kan strängas upp med ett tryck upp till 13.6 kg (30 lbs) vilket ger spelaren access till mer kraft och fart i spelet. Skaftet på badmintonracket är tillverkat Carbon Nano Tubes, vilket resulterar i att badmintonracket blir starkare och mer vridstyvt. Med sin jämna balans och medium flexibilitet får spelaren ett racket som är väldigt allround, en väldigt bra kombination utav fart och kontroll. Detta badmintonracket passar såväl kräsna motionärer som tävlingsspelare som söker ett racket med den perfekta kombinationen av fart och kontroll. Badmintonracket levereras strängad och klar för spel.
Flexibilitet:
Medium
Balans:
Even
Vikt:
84 g
Racketfodral:
Ingår ej
Strängad:
Ja
Webblager
FZ Forza HT Precision 72 M
Tillfälligt slut
FZ220040-1001
Butikslager Solna
FZ Forza HT Precision 72 M
Tillfälligt slut
FZ220040-1001

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.