Hem Badminton Badmintonracket FZ Forza HT Precision 76 M 2023

FZ Forza HT Precision 76 M

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
1 595 kr
Förbättra ditt grepp
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Badmintonracket från FZ Forza i nya HT Precision-serien!

HT Precision är FZ Forzas nya serie där racken är utrustade med den nya tekniken "High Tension Frame". Detta innebär att man har valt att förstärka ramen så att man kan stränga upp racken med högre tryck än vanligt. Anledningen till att man har utvecklat detta är för att ge spelaren maximalt med kraft och fart i sina slag. HT Precision 76 M är ett badmintonracket som har en hög balans och en medium flexibilitet. Racket kan strängas upp med ett tryck upp till 14.5 kg (32 lbs) vilket ger spelaren access till mer kraft och fart i spelet. Med den huvudtunga balansen får spelaren lätt tillgång till mycket kraft och fart i sitt spel, i och med att spelaren får mer tyngd bakom slagen. Med medium flexibilitet får spelaren mer allround-egenskaper där man spelaren enkelt får tillgång till fart, samtidigt som spelaren kan spela med hög precision i sitt spel. Skaftet på badmintonracket är tillverkat Carbon Nano Tubes, vilket resulterar i att badmintonracket blir starkare och mer vridstyvt. HT Precision 76 M passar motionärer samt tävlingsspelare som söker ett racket med mycket fart och kraft i slagen, och även vill ha en del kontroll. Badmintonracket levereras strängad och klar för spel.
Flexibilitet:
Medium
Balans:
Head heavy
Vikt:
84 g
Racketfodral:
Ingår ej
Strängad:
Ja
Webblager
FZ Forza HT Precision 76 M
Tillfälligt slut
FZ220039-1001
Butikslager Solna
FZ Forza HT Precision 76 M
Tillfälligt slut
FZ220039-1001

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.