Hem Badminton Badmintonracket FZ Forza HT Precision 88S 2023

FZ Forza HT Precision 88S 2023

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning

Badmintonracket från FZ Forza i nya HT Precision-serien!

HT Precision är FZ Forzas nya serie där racken är utrustade med den nya tekniken "High Tension Frame". Detta innebär att man har valt att förstärka ramen så att man kan stränga upp racken med högre tryck än vanligt. Anledningen till att man har utvecklat detta är för att ge spelaren maximalt med kraft och fart i sina slag. Just detta badmintonracket kan strängas upp med tryck upp till 34 lbs, vilket är ungefär 15,4kg. HT Precision 88S är ett nytt aerodynamisk badmintonracket från Forza och den bästa någonsin om du söker full kontroll och precision i ditt spel. Skaftet på badmintonracket är tillverkat Carbon Nano Tubes, vilket resulterar i att badmintonracket blir starkare och mer vridstyvt. Med sin jämna balans och styva flexibilitet får spelaren ut mycket fart i sina slag, samtidigt som kontrollen bibehålls. HT Precision 88S ger duktiga motionärer och tävlingsspelare med en bra svinghastighet en enorm fart och kraft i slagen. Racket levereras strängat.
Flexibilitet:
Stiff
Balans:
Even
Vikt:
86 g
Racketfodral:
Ingår ej
Strängad:
Ja

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.