Hem Padel Väskor FZ Forza Martul Padel Bag 2023

FZ Forza Martul Padel Bag 2023

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
549 kr
Håll lukten borta!
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Svart padelväska från FZ Forza.

FZ Forza Martul Padel Bag är en padelväska som har utformats för att möta kraven från både professionella och amatörpadelspelare. Väskan har ett modernt och stilrent utseende med FZ Forza-loggan i en snygg grafik. Martul-väskan har plats för upp till fyra padelrack, två fack med dragkedja och lätt stoppning, samt en liten ficka med dragkedja för förvaring av små tillbehör. Den är också utrustad med en justerbar och vadderad axelrem för enkel transport och en handtag med kardborrestängning. Tillverkad i tunn och slitstark polyester, är Martul Padel Bag en trogen följeslagare för padelspelare som söker en väska för sina rack och tillbehör, till och från padelarenan.
Mått:
56 x 25 x29 cm
Färg:
Svart
Thermofack:
Nej
Skofack:
Nej
Ryggsäcksäckfunktion (dubbla axelremmar):
Ja
Webblager
FZ Forza Martul Padel Bag 2023
Tillfälligt slut
FZ231885
Butikslager Solna
FZ Forza Martul Padel Bag 2023
Tillfälligt slut
FZ231885

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.