Hem Badminton Badmintonracket FZ Forza Precision X11
Vårrea
-30%
FZ Forza Precision X11
FZ Forza Precision X11
FZ Forza Precision X11
FZ Forza Precision X11

FZ Forza Precision X11

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
1 795 kr1 249 kr
Förbättra ditt grepp
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Upptäck Precision X11 från FZ Forza, Badmintonracket för Ultimat Precision och Kraft

Precision X11 utmärker sig som ett av de främsta badmintonracketarna i Precision X-serien, tack vare sin robusta ram tillverkad av högkvalitativ grafen. Den låga vikten gör racketen lätt att hantera och ger spelaren enastående precision på banan. Med HH-balansen och ett styvt skaft kan du generera en imponerande mängd kraft i dina slag. Varför välja Precision X11? - Robust ram tillverkad av högkvalitativ grafen - Lätt vikt för enkel hantering och precision - HH-balans för optimal kraftgenerering - Styvt skaft för ökad stabilitet och kontroll Precision X11 är det perfekta valet för den offensiva spelaren som vill dominera på banan, men den kan också användas av den mer allroundade spelaren som söker en balans mellan kraft och precision. Med Precision X11 tar du ditt badmintonspel till nya höjder av prestanda och precision.
Flexibilitet:
Stiff
Balans:
Head heavy
Vikt:
83 g
Racketfodral:
Ingår ej
Strängad:
Ja
Webblager
FZ Forza Precision X11
I lager
FZ220042-0313
Butikslager Solna
FZ Forza Precision X11
Tillfälligt slut
FZ220042-0313

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.