Hem Badminton Badmintonracket FZ Forza Precision X9 French Blue 2023

FZ Forza Precision X9 French Blue 2023

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning

Kraftfullt badmintonracket från FZ Forza.

Precision X9 är ett badmintonracket från FZ Forza som har en jämn balans och en styv flexibilitet. Dessa egenskaper ger spelaren tillgång till mycket kraft och fart i sitt spel, samtidigt som spelaren har en fin kontroll och precision i det pressade momenten. Skaftet på badmintonracket är tillverkat Carbon Nano Tubes, vilket resulterar i att badmintonracket blir starkare och mer vridstyvt. Kort sagt är detta ett mycket kraftfullt badmintonracket som passar den offensiva tävlingsspelaren eller duktiga motionären, som samtidigt vill ha mycket kontroll och precision i sitt spel. Badmintonracket levereras strängad färdig för spel.
Flexibilitet:
Stiff
Balans:
Even
Vikt:
86 g
Racketfodral:
Ingår ej
Strängad:
Ja

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.