Hem Badminton Väskor FZ Forza Tour Line Square Purple Flower

FZ Forza Tour Line Square Purple Flower

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
799 kr
Håll lukten borta!
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Modern badmintonväska från Fz Forza

Tour Line-serien från FZ Forza är synonymt med lyx och kvalitet. Det som särskiljer denna väska är dess kvadratiska form, vilket ger den en unik och modern design. Väskan är tillverkad med omsorg och består av 2 stora fack, inklusive ett termofack som ser till att hålla din utrustning i optimalt skick. Dessutom finns en praktisk sidoficka på väskan lämpad för mindre tillbehör och accessoarer. FZ Forza Tour Line Square Bag i Purple Flower är utrustad med en bekväm bärhandtag för enkel transport. Väskans dimensioner är 19x30x72 cm, och har en volym på 35 liter. Med denna badmintonväska får du inte bara en praktisk och välfungerande följeslagare för ditt badmintonspel, du får också en snygg accessoar som förhöjer din sportoutfit. Den eleganta designen i Purple Flower färgsättning är både stilren och iögonfallande och kommer definitivt att väcka uppmärksamhet i badmintonhallen.
Mått:
19x30x72 cm
Volym:
35 liter
Färg:
Svart, Lila
Thermofack:
Ja
Skofack:
Nej
Ryggsäcksäckfunktion (dubbla axelremmar):
Nej
Webblager
FZ Forza Tour Line Square Purple Flower
Tillfälligt slut
FZ230040-4003
Butikslager Solna
FZ Forza Tour Line Square Purple Flower
Tillfälligt slut
FZ230040-4003

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.