Hem Squash Squashracket Head Cyber Elite 2022
Kampanj
-13%
Head Cyber Elite
Head Cyber Elite

Head Cyber Elite

Slut online Finns i butik Säker betalning
549 kr475 kr
Glöm inte bollar!
Förbättra ditt grepp
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Modell för nybörjaren inom squash från Head

Om du är ny inom sporten eller spelar lite då och då är Head Cyber Elite ett utmärkt val för dig. Denna squashracket är lätt att spela med och enkel att manövrera. Med en något högre totalvikt än PRO- och TOUR-modellerna har detta squashracket en huvudlätt balans och egenskaper som ger dig kontroll och stabilitet i ditt spel. Allt för att du ska kunna njuta av den fantastiska sporten squash och ha kul med dina vänner medan du lär dig spelet. Designen är lekfull och uppdaterad, så du kan känna dig trendig på banan. Racket är tillverkat med Head's Amplified Fibre Technology, som ökar styvheten i ramen och hjälper dig att generera kraft i dina slag. Så om du är sugen på att testa den fantastiskt roliga racketsporten squash till ett överkomligt pris, så är Head Cyber Elite modellen det perfekta valet för dig!
Vikt:
190 g
Balans:
Head light
Träffyta:
75 cm²
Strängningsmönster:
14x19
Racketfodral:
Ingår ej
Strängad:
Ja
Webblager
Head Cyber Elite
Tillfälligt slut
213032
Butikslager Solna
Head Cyber Elite
I lager
213032

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.