Hem Padel Racket Head Extreme Motion

Head Extreme Motion

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
2 599 kr
Fodral
Ergonomiskt grepp
Förbättra ditt grepp
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Lättare modell i Extreme serien från Head

Tillverkat med en ny diamantform är Extreme Motion idealiskt för erfarna och professionella spelare som söker både extrem kraft och smidighet. Teknologin Soft Butt Cap ger en mjukare spelkänsla och dämpar vibrationer, samtidigt som den innovativa Auxetic-teknologin levererar extra kraft och en sensationell träffkänsla. Extreme Motion är en lättare version av Extreme Pro och har en hybridträffyta vävd av glas och kolfiber, vilket resulterar i förbättrad kraft och härlig touch. Detta padelracket har även teknologin Extreme Spin, vilket innebär en strukturerad slagyta som möjliggör för dig som spelare att generera kraftig spinn på bollen för att göra det extra svårt för dina motståndare. Dessutom har Extreme Motion designats med en exklusiv och färgstark kulör, så att du inte bara sticker ut med din enastående fart i overheadslagen utan även på ett estetiskt sätt i padelhallen. Teknologier Auxetic Ett nytt material inarbetat i racket som anpassar sin inre struktur vid bollkontakt. På grund av dess egenskaper vidgas auxetiska strukturer när en dragkraft appliceras och dras ihop när de komprimeras. Detta innebär att ju större den applicerade kraften är, desto större blir den auxetiska reaktionen i materialet. Power Foam Den perfekta allierade för maximal kraft. Farten din boll kommer att nå kommer att överraska både dina motståndare och dig själv. Extreme Spin Slagytan är utrustad med en specifikt designad struktur för att få mer spinn vid bollträff. Optimized Sweetspot Identiteten hos varje padelracket är unik; vissa kännetecknas av kontroll och precision, andra av kraft eller effekt. Därför har Headutvecklat Optimerad Sweet Spot för att anpassa varje borrningsmönster till varje modells enskilda särdrag. Smart Bridge Varje enskild racketmodell har sin egen DNA. Vissa kommer att erbjuda kontroll och precision, medan andra har kraft eller komfort som fokus. Av den anledningen har Head utvecklat Smart Bridge för att anpassa rackethalsområdet efter varje modells behov. Tailored Frame Optimerade tuber i ramen för att uppnå högst möjlig prestanda och kvalitet. Soft Butt Cap Den nya mjuka knoppen konstruerad i två olika material ger spelaren en mjuk och bekväm spelkänsla. Teknologin är framtagen för att minimera oönskade vibrationer i handtaget förebygger således risken för förslitningsskador i arm, armbåge och handled. Anti Shock Bumpern/ramskyddet runt padelracket är inte bara till för att skydda ramen vid smällar mot glas eller golv. Det bidrar även till reducerade vibrationer på ett effektivt sätt. Graphene Inside Material som förbättrar förmågan att reducera vibrationer vid bollträff för en mer förlåtande och skönare träffkänsla.
Vikt:
355-365 g
Ramprofil:
38 mm
Fart och Kontroll:
Fart
Form:
Diamant
Balans:
Hög
Fodral:
Ingår ej
Vikt:
Normal
Struktur slagyta:
Struktur
Kärna:
Medel
Material träffyta:
Kol och glasfiber
Material i ramen:
Kolfiber
Senior/Junior:
Senior
Webblager
Head Extreme Motion
Tillfälligt slut
223023
Butikslager Solna
Head Extreme Motion
Tillfälligt slut
223023

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.