Hem Pickleball Pickleballracket Head Extreme Pro Grey/Light Green 2023

Head Extreme Pro Grey/Light Green 2023

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
1 099 kr
Glöm inte bollar!
Förbättra ditt grepp
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Head's Pro Pickleballracket i Extreme serien.

Med Extreme Pro får du en kombination av HEAD:s senaste teknologier och en unik Diamond Shape som ger en perfekt balans mellan kraft och kontroll. Pickleballracket har också en Comfort Grip för mindre vibrationer och mer komfort samt en träffyta av kompositmaterial för ökad kraft. Med en medelvikt är Extreme Pro ett utmärkt val för dig som söker en perfekt balans mellan kontroll och kraft på varje slag. Racketen är designad med precision för att möta kraven från de mest krävande pickleballspelarna. Den avancerade teknologin ger dig all kraft och kontroll du behöver för att maximera din prestation på banan. Dessutom ger Comfort Grip en mjukare känsla och minskar vibrationer, vilket minskar risken för skador och ger dig en bättre spelupplevelse. Med Extreme Pro får du en kombination av avancerad teknologi och en unik design som garanterat kommer att förbättra ditt spel. Detta pickleballracket är utformad för att ge dig maximal kraft, kontroll och komfort i varje slag.
Material:
PP + GF
Tjocklek:
11 mm
Vikt:
220 g
Längd:
40,8 cm
Bredd:
19,8 cm
Webblager
Head Extreme Pro Grey/Light Green 2023
Tillfälligt slut
200133
Butikslager Solna
Head Extreme Pro Grey/Light Green 2023
Tillfälligt slut
200133

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.