Hem Padel Racket Head Graphene 360+ Alpha Motion 2021
Vårrea
-49%
Head Graphene 360+ Alpha Motion
Head Graphene 360+ Alpha Motion

Head Graphene 360+ Alpha Motion

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
2 595 kr1 299 kr
Fodral
Ergonomiskt grepp
Förbättra ditt grepp
Bevaka lagerstatus
Beskrivning
Detta padelracket är aningen lättare jämfört med dess syskon Alpha Pro och Alpha Elite vilket gör detta racket till det perfekta valet för herrar och damer som trivs med ett lite lättare padelracket. Head Graphene 360+ Alpha Motion är ett padelracket som passar tävlingsspelare samt motionärer. Racketens droppform och teknologi ger spelaren en härlig kombination av fart och kontroll. En ny borrteknik för racketens hål har resulterat i en ännu större sweetspot. Head Graphene 360+ Alpha Motion är ett bra val för tävlingsspelaren och motionären. Skillnaden mot föregångaren förutom den nya stiliga designen, är att man nu applicerat det nya uppdaterade materialet Graphene 360+ som är en kombination av Graphene 360:s energiöverföring och ett förbättrat flexsystem som ger en större sweetspot samt en renare känsla i bollträffen. Graphene är ett material som Head valt att applicera i samtliga nya toppracketar. Två forskare delade 2010 på nobelpriset i fysik när de kom på detta tvådimensionella material. Skillnaden mot vanlig grafit är att graphene utgörs av tunna skivor som endast är en atom tjock vilket ger den unika egenskaper. För alla oss som inte är fysiker så kan vi kort konstatera att detta otroligt starka material gör att man kan fördela materialet och därmed vikten annorlunda på racketen utan att påverka t ex balanspunkt. Man kan därmed laborera med viktfördelningar för att få mer fart ur racketen samtidigt som man bibehåller kontroll och spelkänsla. Racket är fullproppat med dom senaste teknologierna där några av dom listas nedan: - Power Foam Ett lite hårdare foam som genererar väldigt bra fart på bollen, perfekt för den offensiva spelaren. - Optimized Sweetspot Hålen är placerade på ett så optimalt sätt som möjligt för att göra racket mer förlåtande med en större sweetspot. - Anti Shock Skin Bumpern/ramskyddet runt racket är inte bara till för att skydda racket vid smällar mot glas eller golv. Det ska även göra att racket reducerar vibrationer på ett effektivt sätt.
Vikt:
365 g
Ramprofil:
38 mm
Fart och Kontroll:
Allround
Form:
Dropp
Balans:
Medel
Fodral:
Ingår ej
Vikt:
Normal
Struktur slagyta:
Slät
Kärna:
Hård
Material träffyta:
Kol och glasfiber
Material i ramen:
Kolfiber
Styvhet:
Normal
Senior/Junior:
Senior
Webblager
Head Graphene 360+ Alpha Motion
Tillfälligt slut
228141
Butikslager Solna
Head Graphene 360+ Alpha Motion
Tillfälligt slut
228141

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.