Hem Padel Racket Head Graphene XT Alpha Tour

Head Graphene XT Alpha Tour

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
2 099 kr
Fodral
Ergonomiskt grepp
Förbättra ditt grepp
Bevaka lagerstatus
Beskrivning
Head Graphene XT Alpha Tour Padel är ett absolut toppracket i fint prisläge som passar tävlingsspelare samt motionärer. Racketens diamantform och teknologi ger spelaren maximal känsla och kraft i slagen. Head Graphene XT Alpha Tour är utav det mest lättspelade toppracket på marknaden, ett perfekt val både för tävlingsspelaren och motionären. Graphene XT: Två forskare delade på nobelpriset i fysik (2010) när de kom på detta tvådimensionella material. Skillnaden mot vanlig grafit är att Graphene utgörs av tunna skivor som endast är en atom tjock vilket ger den unika egenskaper. För alla oss som inte är fysiker så kan vi kort konstatera att detta otroligt starka material gör att man kan fördela materialet och därmed vikten annorlunda på racketen utan att påverka t ex balanspunkt. Man kan därmed laborera med viktfördelningar för att få mer fart ur racketen samtidigt som man bibehåller kontroll och spelkänsla.
Vikt:
355-370 g
Ramprofil:
38 mm
Fart och Kontroll:
Allround
Form:
Diamant
Balans:
Låg
Vikt:
Normal
Struktur slagyta:
Slät
Kärna:
Mjuk
Material träffyta:
Glasfiber
Material i ramen:
Kolfiber
Styvhet:
Mjuk
Senior/Junior:
Senior
Webblager
Head Graphene XT Alpha Tour
Tillfälligt slut
228397
Butikslager Solna
Head Graphene XT Alpha Tour
Tillfälligt slut
228397

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.