Hem Pickleball Pickleballracket Head Gravity Teal/Crim

Head Gravity Teal/Crim

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
1 549 kr
Glöm inte bollar!
Förbättra ditt grepp
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Nytt pickleballracket från Heads Gravity serie!

Head Gravity 2021 är ett pickleballracket med snygg design fullproppat med de senaste teknologierna från Head. Hybrid Hitting Surface skapar den perfekta blandningen av kraft, komfort, kontroll samt stabilitet som du önskar i ditt spel. Detta tillsammans med den extra stora sweetspotten som Head kallar Sweetspot Power Core får du även en unik stötkänsla och fart i slagen. Detta pickleballracket kommer även utrustat med Extreme 3D spin samt Hand stabilizer för att öka stabiliteten och spinmöjligheterna ytterligare. Head Gravity 2021 är helt enkelt perfekt för dig som vill ha mycket kraft i ditt spel utan att ge vika för komforten.
Material:
PP + CF + GF
Tjocklek:
14 mm
Vikt:
230 g
Längd:
40 cm
Bredd:
20,6 cm
Webblager
Head Gravity Teal/Crim
Tillfälligt slut
226300
Butikslager Solna
Head Gravity Teal/Crim
Tillfälligt slut
226300

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.