Hem Pickleball Pickleballracket Head Gravity Tour Lite Orange/Black 2023

Head Gravity Tour Lite Orange/Black 2023

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
1 799 kr
Glöm inte bollar!
Förbättra ditt grepp
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Head's Tour Lite Pickleballracket i Gravity serien.

Den helt nya Gravity Lite-modellen har samma enorma sweetspot och unika flip-design som Gravity, men är lättare och betydligt mer hanterbar. Modellen kombinerar också HEAD:s senaste teknologier som samarbetar för att ge dig en ultimat pickleball-upplevelse. Den hybrid-sammansatta träffytan ger en överlägsen blandning av kraft, komfort, kontroll och stabilitet, medan HEAD:s Sweetspot Power Core tar hand om den unika mjuka och kraftfulla känslan vid bollträffen. Med Gravity Lites Extreme 3D Spin och Handle Stabilizer Technology passar denna premium-modell perfekt för power-spelare som letar efter en något lättare version och mer manövrerbarhet på banan. Gravity Lite är idealisk för dig som vill ha en lättare pickleballracket utan att kompromissa med kraft och prestanda. Med dess lättare vikt och ökade manövrerbarhet kan du enkelt ta kontrollen över spelet och slå dina motståndare med enastående kraft och precision. Så om du är en power-spelare som vill ha en lättare version av Gravity, kommer Gravity Lite definitivt att leverera prestanda och spelupplevelse i toppklass. Och med dess imponerande tekniska funktioner och HEAD:s åtagande att erbjuda det allra bästa inom racketteknik, kan du vara säker på att Gravity Lite är den ultimata pickleballracket för dig. Så varför vänta? Uppgradera din utrustning idag och ta din spelupplevelse till nästa nivå med Gravity Lite.
Material:
PP + CF + GF
Tjocklek:
14 mm
Vikt:
215 g
Längd:
40 cm
Bredd:
20,6 cm
Webblager
Head Gravity Tour Lite Orange/Black 2023
Tillfälligt slut
200013
Butikslager Solna
Head Gravity Tour Lite Orange/Black 2023
Tillfälligt slut
200013

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.