Hem Pickleball Pickleballbollar Head Pickleball Net

Head Pickleball Net

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
1 699 kr
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Portabelt Pickleballnät från Head

HEAD Portable Pickleball Net System är det perfekta alternativet för både pickleballspelare och klubbar som letar efter en portabel nät-installation. Tillverkad för att upprätthålla alla officiella pickleball-specifikationer under installation och under spelets gång. HEAD Portable Pickleball Net System är inte bara enkel att installera och ta ner, utan också mycket pålitlig under spelet. Dess robusta stålram gör det möjligt att motstå de tuffaste utmaningarna på pickleballbanan, samtidigt som det ger en stabil och korrekt höjd för nätet. Med justeringsremmarna kan du enkelt justera spänningen på nätet för att upprätthålla perfekt spänning under hela spelet. Den medföljande nylonväskan gör det enkelt att förvara och transportera systemet när du är på resande fot eller behöver flytta det mellan olika banor. Detta gör det idealiskt för spelare som reser mycket och behöver en portabel net-installation som är enkel att transportera och montera. HEAD Portable Pickleball Net System den bästa lösningen för alla som vill ha en portabel, pålitlig och enkel att använda nät-installation som uppfyller alla officiella pickleboll-specifikationer.
Webblager
Head Pickleball Net
Tillfälligt slut
287202
Butikslager Solna
Head Pickleball Net
Tillfälligt slut
287202

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.