Hem Padel Väskor Head Pro Padel Bag L Navy

Head Pro Padel Bag L Navy

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
1 299 kr
Håll lukten borta!
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Riktigt snygg och rymlig padelväska från Head i marinblå färgsättning

Stil blandas med rymlighet och funktionalitet i den uppdaterade Pro Padel Bag L från Head. Utöver en ny, snyggare form och en ny tillbehörsficka har väskan en fräsch marinblå design som matchar den nya Radical padelracketen eller vilket HEAD padelracket som helst. Det finns två externa racketfack, varav ett har CCT+ klimatkontrollteknologi för att skydda mot extrema temperaturer. Förutom ett huvudfack och ett separat skofack har väskan två externa tillbehörsfickor med dragkedja och en inre tillbehörsficka i mesh med dragkedja. Med ryggsäcksbärsystemet kan du bekvämt bära din utrustning till din nästa match. Som en illustration av hur HEAD försöker minska plastanvändningen är hänget tillverkat av återvunnet papper och knutet med hampasnöre, och väskan presenteras i en ny återvunnen plastpåse. • Ny, snyggare form • Ny marinblå design som matchar den nya Radical padelracket serien och andra racketar från Head • Ny tillbehörsficka • Rymlig med huvudfack och skofack • Två externa racketfack • CCT+ klimatkontrollteknologi för att skydda rack mot hastiga temperaturskillnader • Ryggsäcksbärsystem • Hänge tillverkat med återvunnet papper och hampasnöre
Mått:
60x29x41,5 cm
Volym:
45 liter
Färg:
Blå
Thermofack:
Ja
Skofack:
Ja
Ryggsäcksäckfunktion (dubbla axelremmar):
Ja
Webblager
Head Pro Padel Bag L Navy
Tillfälligt slut
260344-nv
Butikslager Solna
Head Pro Padel Bag L Navy
Tillfälligt slut
260344-nv

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.