Hem Tennis Tennisracket Head Speed JR 26 2022

Head Speed JR 26

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
1 295 kr
Förbättra ditt grepp
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

En juniorvariant av Djokovic's racketval!

Speed Jr är ett tennisracket som är baserat på seniorracket Speed MP, fast en mindre och lättare variant för att passa juniorer som utvecklar sin tennis. Speed Jr vänder sig till spelaren som söker ett förlåtande tennisracket med access till mycket fart, men även en del kontroll. Head har även valt att använda sig utav teknologin "Auxetic" som används i seniormodellerna. Auxetic är en teknologi man har applicerat i den inre konstruktionen som anpassar sig utifrån ditt slag för att ge explosiv reaktion och en skön känsla i varje slag. Detta är en av de finaste juniorracketarna på marknaden och passar barn mellan ca 8-12 år med de högsta kraven. Racketen levereras strängad samt med ett fodral.
Längd:
660 mm
Balans:
320 mm
Vikt:
250 g
Ramprofil:
24 mm
Träffyta:
100 in²
Strängningsmönster:
16x19
Strängad:
Ja
Racketfodral:
Helfodral ingår
Senior/Junior:
9-12 år
Webblager
Head Speed JR 26
Tillfälligt slut
233662
Butikslager Solna
Head Speed JR 26
Tillfälligt slut
233662

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.