Hem Tennis Tennisracket Head Speed MP Legend 2024

Head Speed MP Legend 2024

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
2 999 kr
Välj greppstorlek
Välj strängning
Fodral
Vibrationsdämpare
Förbättra ditt grepp
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Säljstart 23e Maj 2024! Speed Pro MP har en exklusiv och elegant design som hyllar Novak Djokovic's status som en av de största tennis-spelarna genom tiderna.

Det finns ingen "LEGEND" utan "ND". Legend-modellen kommer med en imponerande premium-look och har ett speciellt genomskinlig kolfiber längst upp och längst ned tillsammans med en modern klar lackfinish och en matt logotyp som får designen att verkligen sticka ut. . Som en del av den bästsäljande SPEED-serien erbjuder Speed MP Legend 2024 samma teknologier och prestanda som Speed MP. Head Speed MP 2024 är utrustad med den senaste uppdateringen av den banbrytande Auxentic teknologin, Auxentic 2.0. Den är utvecklad för att ge dig en oöverträffad spelkänsla och erbjuder samtidigt en perfekt balans mellan kraft och kontroll, vilket gör den till det perfekta valet för avancerade spelare eller duktiga motionärer. Rekommenderad av världsfyran Jannik Sinner och en del av den bästsäljande Speed-serien från Head kan du spela med mycket kraft och sätta press på din motståndare i varje poäng och med detta superracket fullspäckat med teknologier från Head, utvecklad för att ge dig en sensationell känsla i ditt spel. Speed MP är aningen lättare till vikten än Speed Pro och därmed lite lättare att hantera och orka spela med under längre matcher. I övrigt har den samma teknologier som sitt storasyskon Speed Pro. För spelare med ett högt tempo i sitt spel. Exklusiv och elegant design som hyllar Novak Djokovics legendariska status Genomskinlig kolfiber längst upp och längst ned Modern klarlackfinish och matt logotypsutförande Kontrollerbar kraft och optimerad manövrerbarhet Mjukare sensationell spelkänsla Ultimat optimerad balans mellan kraft och kontroll Ny design med en speciell mjukare design med en touch av läcker glansig lackering Speed MP L, 280g, perfekt för dig som drabbats av förslitningsskador eller föredrar ett lätt tennisracket för bättre manövrerbarhet. Speed MP, 300g, perfekt för den avancerade spelaren eller duktige motionären, "standardmodellen" Speed Pro, 310g, perfekt för den avancerade turneringsspelaren som söker ett toppracket med aningen förskjuten balans för att effektivisera kontrollen i dina hårda slag ytterligare. Teknologier - Auxetic 2.0 är en uppdatering av den otroligt uppskattade Auxentic teknologin från Head man har applicerat i den inre konstruktionen som anpassar sig utifrån ditt slag för att ge explosiv reaktion och en skön känsla i varje slag. - Graphene Inside är en teknologi där man har placerat ut Graphene på specifika områden av racket för att uppnå högre komfort och även minska vibrationer. Energiöverföringen från racket till boll optimeras och ökar stabiliteten i varje slag. - Speed Pattern är ett strängningsmönster som optimerar precisionen i varje slag samtidigt som man behåller farten. - Directional Drilling bidrar både till en större sweetspot samt ökad kraft, vilket resulterar i en skönare träffkänsla. - Power Grommets är förstorade hål som maximerar senornas rörelse för att ge maximal kraft. - Speed Beam är en teknologi där kraft och fart maximeras tack vare den aerodynamiska ramen.
Längd:
645 mm
Balans:
320 mm
Vikt:
300 g
Träffyta:
100 in²
Strängningsmönster:
16x19
Strängad:
Tillval, osträngad i grundutförande
Racketfodral:
Ingår ej
Senior/Junior:
Senior
Webblager
2 (4 1/4)
Tillfälligt slut
236084-2
3 (4 3/4)
Tillfälligt slut
236084-3
4 (4 1/2)
Tillfälligt slut
236084-4
Butikslager Solna
2 (4 1/4)
Tillfälligt slut
236084-2
3 (4 3/4)
Tillfälligt slut
236084-3
4 (4 1/2)
Tillfälligt slut
236084-4

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.