Hem Tennis Väskor Head Team Racket Bag M Black/Ceramic

Head Team Racket Bag M Black/Ceramic

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
799 kr
Håll lukten borta!
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Tennisväska i Team-serien från Head

Tennisväska med snygg design med plats för upp till 6 rack och allt annat du behöver för en snabb resa till tennisbanan. Förutom två huvudfack har väskan två ytterfickor för tillgång till mindre nödvändigheter som mobiltelefon, plånbok och nycklar. Med det mångsidiga 2-vägs transportssystemet har du möjlighet att bära väskan antingen på ryggen eller över axeln. Som ett exempel på hur Head strävar efter att minska användningen av plast är hänget tillverkat av återvunnet papper och knutet med hampasnöre, och väskan levereras i en ny återvunnen plastpåse. Plats för upp till 6 racketar Fräsch design Två huvudfack 2-vägs transportssystem med justerbar axelrem Hänge tillverkat av återvunnet papper och hampasnöre
Mått:
75x31x19,5 cm
Volym:
41 liter
Färg:
Svart
Thermofack:
Nej
Skofack:
Nej
Ryggsäcksäckfunktion (dubbla axelremmar):
Ja
Webblager
Head Team Racket Bag M Black/Ceramic
Tillfälligt slut
262224
Butikslager Solna
Head Team Racket Bag M Black/Ceramic
Tillfälligt slut
262224

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.