Hem Kläder Överdelar J.Lindeberg Ade T-shirt White

J.Lindeberg Ade T-shirt White

Tillfälligt slut Säker betalning
399 kr
Välj storlek
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Ade T-shirten från J.Lindeberg har en klassisk passform som ger en tidlös look

Ta steget mot stil och komfort med J.Lindebergs vita Ade T-shirt. Denna t-shirt är tillverkad av högsta kvalitet material som ger en mjuk och behaglig känsla mot huden, samtidigt som den har en modern och snygg design som passar alla tillfällen. Men det är inte bara det utmärkta utseendet som gör J.Lindebergs Ade T-shirt till ett imponerande val. Den är också hållbar och lättskött, vilket gör den till en smart investering för din sportgarderob. Tack vare det lätta och andningsbara materialet får du en känsla av frihet och rörelsefrihet under alla typer av aktiviteter. Den fuktavvisande och snabbtorkande egenskapen gör att du alltid känner dig torr och bekväm. Denna T-shirt är tillverkad i TX Jersey typ som är 4-vägsstretch. Detta material ger dig en oslagbar passform och en utmärkt rörelsefrihet under träningen. Dessutom är det enkelt att tvätta i maskin, vilket gör att den behåller sin form och färg efter varje tvätt. På bröstet finns logotyptryck i silikon som ger en extra touch av stil och elegans. Med J.Lindebergs Ade T-shirt kan du vara säker på att du får en t-shirt som levererar på både kvalitet och stil. Tvättrådet är enkelt, tvätta i 40° för att behålla T-shirten fräsch och fin. Beställ din idag och upplev kvaliteten och komforten som J.Lindeberg kan erbjuda. - Logotyptryck i silikon på bröstet - Lättviktigt, fuktavvisande, snabbtorkande och andningsbart material - Tillverkad i TX Jersey typ som är 4-vägsstretch. - Tvättas i 40°
Herr/Dam/Junior:
Herr
Färg:
Vit
Funktionsmaterial:
Ja
Krage:
Rundhalsad
Webblager
S
Tillfälligt slut
AMJT08273-0000-s
M
Tillfälligt slut
AMJT08273-0000-m
L
Tillfälligt slut
AMJT08273-0000-l
XL
Tillfälligt slut
AMJT08273-0000-xl
Butikslager Solna
S
Tillfälligt slut
AMJT08273-0000-s
M
Tillfälligt slut
AMJT08273-0000-m
L
Tillfälligt slut
AMJT08273-0000-l
XL
Tillfälligt slut
AMJT08273-0000-xl

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.