Hem Squash Squashracket Karakal Core Pro 2.0 2023
Sommarrea
-16%
Karakal Core Pro 2.0
Karakal Core Pro 2.0
Karakal Core Pro 2.0
Karakal Core Pro 2.0
Karakal Core Pro 2.0
Karakal Core Pro 2.0
Karakal Core Pro 2.0
Karakal Core Pro 2.0

Karakal Core Pro 2.0

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
1 795 kr1 499 kr
Glöm inte bollar!
Förbättra ditt grepp
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Toppracket från Karakal.

Nya Karakal Core Pro 2.0 kommer i en ny stilren design med ett skaft och ram i en svartgul färgsättning tillsammans med den svarta senan "Hot Zone". Core-serien från Karakal tillverkas med grafiten "NEXGEN Fast Fiber" som tillsammans med den unika strängningstekniken där man "flätar" senorna längst ner i senbädden. Ramen i Core-serien är konstruerad i lättviktsmaterialet "NEXGEN Fast Fibre " som gör att ramen återhämtar sig 15% snabbare vid bollträff, vilket resulterar i att spelaren får mer kontroll, precision och fart i sitt spel. Karakal Core Pro 2.0 har en vikt på cirka 120 gram, vilket ger spelaren fördelar vid det snabba spelet och nere i hörnen där det annars med ett tyngre racket kan bli svårt att hinna med. Tillsammans med den jämna balansen i detta squashracket får spelen en fin mix utav fart och kontroll i sitt spel. Teknologin "Nexgen FF Core Bridge" låter senorna vara längre, vilket resulterar i en större sweetspot och spelaren får därmed access till mer fart i spelet. Detta strängningssystem reducerar även oönskade vibrationer och ger spelaren en skön känsla i varje slag. Nexgen FF Core Bridge-teknologin tillsammans med Karakals nya teknologi "Click Bride" gör så att spelaren kan justera squashrackets egenskaper genom att justera strängarna. Klicka ut senorna utåt för att få tillgång till mer kraft och fart i spelet, och klicka inåt för att få mer kontroll och precision i varje slag. Strängningsmönstret som är i 14x18 gör så att sweetspoten flyttas högre upp vilket ger spelaren ökade kontrollegenskaper. Det loopade strängningssystemet reducerar oönskade vibrationer för att ge spelaren en så komfortabel träffkänsla som möjligt. Handtaget tillverkat i grafiten "NEXGEN FF" ger en ökad stabilitet och precision i varje slag. För ytterligare vibrationsdämpning har Karakal placerat ut en inbyggd vibrationsdämpare strax ovanför greppet. Racket levereras med ett heltäckande Eco Cover som är tillverkat i det mjuka materialet Eco fleece, som dessutom är 100% återvinningsbart.
Vikt:
120 g
Balans:
Even
Träffyta:
455 cm²
Strängningsmönster:
14x18
Racketfodral:
Helfodral ingår
Strängad:
Ja
Webblager
Karakal Core Pro 2.0
Tillfälligt slut
KS22006
Butikslager Solna
Karakal Core Pro 2.0
Tillfälligt slut
KS22006

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.