Hem Squash Squashracket Karakal Raw Pro 2.0 Joel Makin Signature Racket 2023

Karakal Raw Pro 2.0 Joel Makin Signature Racket 2023

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning

Joel Makins val utav squashracket.

Karakal har tillsammans med Joel Makin, som är rankad som 7:a i världen, utvecklat detta squashracket för att uppnå de perfekta egenskaper för hans spelstil. Man har bland annat utvecklat handtaget i en oval form, som är ergonomiskt utvecklat enligt Joels preferenser. Karakal Raw Pro 2.0 har en vikt på cirka 120 gram, vilket ger spelaren fördelar vid det snabba spelet och nere i hörnen där det annars med ett tyngre racket kan bli svårt att hinna med. Tillsammans med den jämna balansen i detta squashracket får spelen en fin mix utav fart och kontroll i sitt spel. Med den nya teknologin "Fast Fiber" som gör så att ramen återhämtar sig 15% snabbare vid bollträff, tillsammans med den jämna balansen och vikten på 120 gram, ger spelaren möjlighet att få otrolig kraft och fart i sitt spel. I och med att ramen återhämtar sig snabbare får spelaren dessutom mer kontroll i sitt spel. Handtaget tillverkat i grafiten "NEXGEN FF" ger en ökad stabilitet och precision i varje slag. För ytterligare vibrationsdämpning har Karakal placerat ut en inbyggd vibrationsdämpare strax ovanför greppet. Racket levereras med ett heltäckande Eco Cover som är tillverkat i det mjuka materialet Eco fleece, som dessutom är 100% återvinningsbart.
Vikt:
120 g
Balans:
Even
Träffyta:
480 cm²
Strängningsmönster:
14x18
Racketfodral:
Helfodral ingår
Strängad:
Ja

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.