Hem Squash Squashracket Karakal S-100 FF 2.0 2023

Karakal S-100 FF 2.0

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
1 595 kr
Glöm inte bollar!
Förbättra ditt grepp
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Lätt squashracket från Karakal med tillgång till hög fart.

Med ett målat skaft och naken grafit i rackethuvudet har Karakal lyckats hålla ner vikten på S-100 FF 2.0 till endast 100 gram. Skillnaden mellan denna variant och föregångaren är färgsättningen, där man i denna modell har justerat lite på de vita och svarta färgerna, samt strängat upp racket med svarta Hot Zone-senan och även applicerat röda detaljer. Med en huvudtung balans får spelaren tillgång till mycket kraft och fart i sina slag, medan den låga vikten på 100 gram gör racket mer lätthanterligt så att spelaren kan nå alla bollar snabbt och smidigt. S-100 FF 2.0 har en rak ramprofil för att förbättra kraften och förstora sweetspoten samtidigt som den även blir än mer lätthanterlig och snabb i sidoförflyttningar. Ramen är konstruerad i lättviktsmaterialet "Nexgen Fast Fibre Graphite" som gör att ramen återhämtar sig 15% snabbare vid bollträff, vilket resulterar i att spelaren får mer kraft och fart i sina slag. Racket levereras med ett heltäckande Eco Cover som är tillverkat i det mjuka materialet Eco fleece, som dessutom är 100% återvinningsbart.
Vikt:
100 g
Balans:
Head heavy
Träffyta:
455 cm²
Strängningsmönster:
14x19
Racketfodral:
Helfodral ingår
Strängad:
Ja
Webblager
Karakal S-100 FF 2.0
Tillfälligt slut
KS22004
Butikslager Solna
Karakal S-100 FF 2.0
Tillfälligt slut
KS22004

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.