Hem Squash Squashracket Karakal S-Pro 2.0 2023

Karakal S-Pro 2.0 2023

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning

Kraftfullt squashracket från Karakal.

Karakal skapade Pro-racken för att ha världsledande ramar som man lätt kan se på banan när de allra största spelarna på PSA World Touren. Den senaste versionen av S-Pro 2.0 har med hjälp av spelarna på tourens feedback en uppdaterad design, förbättrad spelkänsla med justeringar av specifikationer och teknologier. Senan man har valt att stränga upp detta racket med är den populära Hot Zone-senan i svart färg för en snygg design och skön träffkänsla. S-Pro 2.0 har samma fördelar som sina syskon i S-serien, men i denna variant har man val att använda sig utav en rak ramprofil. Det en rak ramprofil gör är att sweetspoten blir större och möjligheten till maximal kraft blir större. I detta racket har man gjort en jämnt balanserad ram med hjälp av att man har viktat den och balanserat den enligt vad spelarna på touren önskade. Med den nya teknologin "Fast Fiber" som gör så att ramen återhämtar sig 15% snabbare vid bollträff, tillsammans med den jämna balansen och vikten på 125 gram, ger spelaren möjlighet att få otrolig kraft och fart i sitt spel. Racket levereras med ett heltäckande Eco Cover som är tillverkat i det mjuka materialet Eco fleece, som dessutom är 100% återvinningsbart.
Vikt:
125 g
Balans:
Even
Träffyta:
455 cm²
Strängningsmönster:
14x19
Racketfodral:
Helfodral ingår
Strängad:
Ja

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.