Hem Squash Squashracket Karakal T-Pro 120 2023

Karakal T-Pro 120 2023

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning

Toppracket från Karakal.

Nya Karakal T-Pro 120 kommer i en ny stilren design med ett skaft och ram i en svartorange färgsättning tillsammans med den svarta senan "Hot Zone Braided". Med en något huvudtung balans får spelaren tillgång till mycket kraft och fart i sina slag, medan den lättare vikten på 120 gram gör racket mer lätthanterligt så att spelaren kan nå alla bollar snabbt och smidigt. I ramen har man använt sig utav den inre teknologin "Muscle System" tillsammans med 4 stycken "Nano Gel Nodes som är placerade i rackethuvudet. Detta bidrar till en reducering utav oönskade vibrationer samtidigt som styvheten ökas och ger ökad kraft och kontroll i spelet. Strängningssystemet "Muscle Tec" ger en större sweetspot och tillsammans med teknologin "Internal Vibration Dampener" i ramen minska även detta vibrationer för att ge extra kontroll och komfort. Ramen är konstruerad i lättviktsmaterialet "Fast Fibre Nano Graphite" som gör att ramen återhämtar sig 15% snabbare vid bollträff, vilket resulterar i att spelaren får mer kraft och fart i sina slag. Handtaget tillverkat i grafiten "NEXGEN FF" ger en ökad stabilitet och precision i varje slag. För ytterligare vibrationsdämpning har Karakal placerat ut en inbyggd vibrationsdämpare strax ovanför greppet. Racket levereras med ett heltäckande Eco Cover som är tillverkat i det mjuka materialet Eco fleece, som dessutom är 100% återvinningsbart.
Vikt:
120 g
Balans:
Head heavy
Träffyta:
470 cm²
Strängningsmönster:
14x18
Racketfodral:
Helfodral ingår
Strängad:
Ja

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.