Hem Kläder Underdelar Lacoste Sport Ultra-Light Shorts White

Använd koden PÅSK15RS och få 15% på alla skor och racketar till ordinarie pris!

Lacoste Sport Ultra-Light Shorts White

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
799 kr
Välj storlek
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Stilrena shorts från Lacoste!

Märket Lacoste grundades 1933 av den franska tennisspelaren René Lacoste och har sedan dess producerat kläder med absolut högsta kvalitet samt stilfull design. Dessa shorts kombinerar prestanda och bekvämlighet på ett elegant sätt. Med sin smidiga design och ultralätta ripstop-material kommer de säkerställa att du spelar ditt bästa spel med obegränsad rörelsefrihet. Sidofickorna ger god förvaring till bollar, medan den elastiska midjan med Lacoste-logotypen på baksidan ger en bekväm och säker passform. Den ikoniska gröna krokodilen på låret är en tydlig markör för kvalitet och stil. Dessa shorts är skapade för att ge dig en oslagbar kombination av funktionalitet och mode. Oavsett om du är på banan i rackethallen eller på fritiden, kommer du att känna dig både bekväm och självsäker i detta klassiska sportplagg från Lacoste. Lägg till dessa shorts i din garderob för att höja din sportiga stil och ge dig själv den ultimata prestandan varje gång du spelar. Information Reguljär passform Ultralätt stretch-ripstop Sidofickor Resår i midjan med Lacoste-logotyp på baksidan Grön ikonisk krokodil-logotyp på låret Material: Kropp: Polyester (90%), Elastan (10%) / Bälte: Polyamid (59%), Polyester (35%), Elastan (6%)
Herr/Dam/Junior:
Herr
Färg:
Vit
Funktionsmaterial:
Ja
Fickor:
Ja
Innerbyxa:
Nej
Webblager
S
Tillfälligt slut
gh6961-522-s
M
Tillfälligt slut
gh6961-522-m
L
Tillfälligt slut
gh6961-522-l
XL
Tillfälligt slut
gh6961-522-xl
Butikslager Solna
S
Tillfälligt slut
gh6961-522-s
M
Tillfälligt slut
gh6961-522-m
L
Tillfälligt slut
gh6961-522-l
XL
Tillfälligt slut
gh6961-522-xl

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.