Hem Kläder Överdelar Moja Typhoon Top JR Turquoise Size 128

Just nu 15% rabatt på ordinarie priser! Använd kod JUL15 i kassan.

Moja Typhoon Top JR Turquoise Size 128

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning
Typhoon JR Turkos från Moja! Mojatennis är ett svenskt klädmärke som vi på racketspecialisten.se nu valt att ta in. Mojas kläder vänder sig till tennisspelande damer samt juniorer och erbjuder absolut högsta kvalitet sett till material samt design. Självklart passar även deras kläder för utövare av andra racketsporter. Moja Typhoon Top är en riktigt snygg topp för flickor i 90% Polyamide och 10% Elastane. Elastane gör plagget aningen elastiskt för maximal passform samt komfort. Toppen har även en väldigt bra andningsförmåga speciellt designad för dig som tränar. Bara genom att känna på detta plagg får man känslan av exklusivitet samt kvalitet. Toppen är även riktigt snygg om du frågar oss hos racketspecialisten.se.
Herr/Dam/Junior:
Flickor
Färg:
Blå
Funktionsmaterial:
Ja
Krage:
Rundhalsad

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2023 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.