Hem Kläder Underdelar Nike Dri-FIT ADV Shorts 18cm Deep Jungle/Lime Ice/White

Nike Dri-FIT ADV Shorts 18cm Deep Jungle/Lime Ice/White

Tillfälligt slut Fri frakt Säker betalning
799 kr
Välj storlek
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Rafa shorts i snygg färgsättning och fräcka Bull loggan på ena benet

Nike har utvecklat dessa shorts med hjälp av data från idrottare och feedback från Rafael Nadal för att avgöra var extra ventilation och stretch behövs. De har också säkerställt att shortsen är lättast möjliga material för att du ska kunna röra dig fritt och vara redo för varje slag. Shortsen är resultatet av ett samarbete mellan Nike och Rafael Nadal och. De är noggrant utformade så att passformen skall vara perfekt, och att materialet tillsammans med designen ska leverera på absolut högsta nivå. Med Nike Dri-FIT ADV-tekniken kombineras fuktavvisande material med avancerad konstruktion och detaljer som håller dig behagligt torr under intensivt spel. Det lätta, vävda materialet är otroligt stretchigt, vilket ger dig möjlighet att röra dig fritt och dynamiskt på planen. Perforeringar under linningen och i grenområdet ger extra ventilation där det behövs som mest, för att hålla dig sval och bekväm under hela matchen. - 18 cm innersöm - Resår med platt dragsko i midjan - Rafa Bull-logga - 86 % polyester/14 % spandex - Maskintvätt
Herr/Dam/Junior:
Herr
Färg:
Grön
Funktionsmaterial:
Ja
Fickor:
Ja
Webblager
s
Tillfälligt slut
DV2881-328-s
M
Tillfälligt slut
DV2881-328-m
L
Tillfälligt slut
DV2881-328-l
XL
Tillfälligt slut
DV2881-328-xl
Butikslager Solna
s
Tillfälligt slut
DV2881-328-s
M
Tillfälligt slut
DV2881-328-m
L
Tillfälligt slut
DV2881-328-l
XL
Tillfälligt slut
DV2881-328-xl

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.