Hem Kläder Underdelar Nike Dri-Fit Multi+ Shorts Junior White

Nike Dri-Fit Multi+ Shorts Junior White

Tillfälligt slut Säker betalning
229 kr
Välj storlek
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Ny säsong kräver ny utrustning för juniorens favoritsporter och aktiviteter

Nike Dri-Fit Multi+ shorts är en perfekt kombination av stil, funktion och prestanda för aktiva juniorspelare. Dessa shorts är tillverkade med Dri-Fit Adv-tekniken som kombinerar fuktavvisande material med en avancerad konstruktion som håller junioren behagligt torr oavsett vilka aktiviteter som utförs. Det lätta vävda materialet är otroligt stretchigt, vilket ger junioren frihet att röra sig så fritt som möjligt under träning eller match. Shortsen har också en elastisk linning som ger en tajt passform och sitter uppe perfekt. Shortsen är även utrustade med sidofickor för att kunna förvara små tillhörigheter som bollar, nycklar eller mobiltelefon. Med en 15 cm innersöm passar dessa shorts perfekt för juniorspelare som söker en balans mellan stil och funktion på och utanför planen. Tillverkade av 100% polyester är dessa shorts både lätta och slitstarka för att stå emot tuffa tag på planen och vid regelbunden användning. Investera i Nike Dri-Fit Multi+ shorts och ge din juniorspelare de bästa förutsättningarna för att utveckla sitt spel och utmana sig själv till nya höjder.
Herr/Dam/Junior:
Junior
Färg:
Vit
Webblager
XL
Tillfälligt slut
DX5382-100-xl
S
Tillfälligt slut
DX5382-100-s
M
Tillfälligt slut
DX5382-100-m
L
Tillfälligt slut
DX5382-100-L
Butikslager Solna
XL
Tillfälligt slut
DX5382-100-xl
S
Tillfälligt slut
DX5382-100-s
M
Tillfälligt slut
DX5382-100-m
L
Tillfälligt slut
DX5382-100-L

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.