Hem Utrustning Övrigt Nike Gym Tote 24L Black

Nike Gym Tote 24L Black

Tillfälligt slut Säker betalning
449 kr
Håll lukten borta!
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Gym Tote väska från Nike, en perfekt väska att ha med sig till träningen.

Uppgradera ditt träningsutrustning med den ultimata träningspartnern - Nike Gym Tote-väskan! Denna högkvalitativa väska är designad för att passa alla dina träningsbehov. Med flera djupa fack på insidan av väskan kan du enkelt organisera dina träningskläder och tillbehör. Dessutom har väskan fickor fram och bak för att hålla alla dina småsaker nära till hands. Men det är inte allt - Nike Gym Tote-väskan har också expanderande tygpaneler på sidorna, vilket ger extra utrymme när du behöver det som mest. Och med både öppna och dragkedjeförsedda fack kan du känna dig säker på att dina värdesaker är skyddade.
Volym:
24 liter
Färg:
Svart
Thermofack:
Nej
Skofack:
Nej
Ryggsäcksäckfunktion (dubbla axelremmar):
Nej
Webblager
Nike Gym Tote 24L Black
Tillfälligt slut
DR7217-010
Butikslager Solna
Nike Gym Tote 24L Black
Tillfälligt slut
DR7217-010

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.