Hem Kläder Accessoarer Nike Headband Swoosh Pink

Nike Headband Swoosh Pink

Tillfälligt slut Säker betalning
139 kr
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Nike Headband Swoosh – Stil och Funktion för Racketentusiaster

Förbättra ditt spel och ge din tennisoutfit en extra touch av stil med Nike Headband Swoosh. Detta klassiska headband är skapat för att erbjuda komfort och elegans på banan samtidigt som den levererar praktisk svettavvisande funktion. Snygg Design Nike Headband Swoosh är inte bara ett funktionellt tillbehör utan även en snygg accessoar. Den sofistikerade grå färgen och den ikoniska Nike logotypen ger en professionell och stilfull look. Svettavvisande Material Tillverkat med svettavvisande material, hjälper detta headband till att hålla svetten borta från dina ögon under intensiva matcher. Det ger dig fräschhet och bekvämlighet genom att hålla dig torr i ansiktet och runt ögonen. Märkeskvalitet Med den välkända Nike-logotypen är detta headband ett kvalitetsmärke som representerar pålitlighet och prestanda. Nike är känt för att leverera produkter av högsta standard. Universal Passform Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren spelare, erbjuder Nike Headband Swoosh en universal passform som passar de flesta huvudstorlekar. Bär Nike Headband Swoosh och upplev komfort, stil och funktion i ett. Ge dig själv den bästa förutsättningen för att prestera på din toppnivå.
Webblager
Nike Headband Swoosh Pink
Tillfälligt slut
NNN07639
Butikslager Solna
Nike Headband Swoosh Pink
Tillfälligt slut
NNN07639

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.