Hem Kläder Accessoarer Nike Swoosh Cap Black

Nike Swoosh Cap Black

Tillfälligt slut Säker betalning
229 kr
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Den här kepsen från Nike är tillverkad av 75% återvunnen polyesterfiber

Nike swoosh cap black har den klassiska designen från Nike med sex paneler av svettavvisande material. Nikes swoosh logga i metall sitter snyggt snett framtill på kepsen. Kepsen har givetvis en justerbar stängning för perfekt passform. Det återvunna polyestermaterialet i Nikes produkter består av plastflaskor som rengörs. strimlas och omvandlas till pellets. Pelletsen spinns sedan till nytt garn av hög kvalitet som används i produkterna, med mindre inverkan på miljön. Förutom att minska mängden avfall minskar återvunnen polyester koldioxidutsläpp med upp till 30% jämfört med nytillverkad polyester.
Herr/Dam/Junior:
Herr, Dam
Färg:
Svart
Webblager
Nike Swoosh Cap Black
Tillfälligt slut
943092-070
Butikslager Solna
Nike Swoosh Cap Black
Tillfälligt slut
943092-070

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.