Hem Padel Racket Nox AT Pro Cup Genius 2024

Nox AT Pro Cup Genius 2024

Slut online Finns i butik Fri frakt Säker betalning
2 399 kr
Fodral
Ergonomiskt grepp
Förbättra ditt grepp
Bevaka lagerstatus
Beskrivning

Spännande mashup-padelracket mellan AT Tapia och ML10

Nox AT Pro Cup Genius 2024 padelracket, från PRO 2024-serien, är resultatet av en mästerlig fusion av Agustín Tapias formgjutningar och materialen från Miguel Lampertis ML10 Pro Cup. Med enastående design och framstående egenskaper är Nox AT Pro Cup Genius ett mycket intressant padelracket. Hanterbart droppformat padelracket En av de främsta fördelarna med AT Pro Cup Genius är dess smidighet och snabbhet. Tack vare dess droppform erbjuder det en perfekt balans mellan kraft och kontroll. Ramen av kolfiber, högdensitetskärnan HR3 och en träffyta av Fiber Glass Silver 3K kombineras för att erbjuda en styvhet som ligger någonstans mellan glasfiber och kolfiber, vilket resulterar i enastående prestanda på banan. Teknologin Anti Vibration System är en innovativ detalj som gör all skillnad. En gummidel inbäddad i ramen absorberar vibrationer när bollen träffas, vilket ger en exceptionellt bekväm känsla och förbättrad kontroll vid varje slag. Utöver dess överlägsna prestanda utmärker sig padelracketet genom sin hållbarhet. Dess starkare ram och ytor gör det mer motståndskraftigt mot påverkan och slitage, vilket innebär att du kan njuta av högpresterande spel under en längre tid. För din komfort och säkerhet har detta padelracket också Smartstrap-systemet, en utbytbar säkerhetsrem som gör att du kan modifiera ditt racket efter egna preferenser. Teknologier FG Silver 3K Glasfiber med en metalliserad finish för att ge materialet en nivå av styvhet som ligger mellan kolfiber och glasfiber. HR3 Kärnan HR3 Core finns att hitta i flera av Nox toppracketar. Detta är en ''high memory-EVA'' vilket gör att den genererar bättre fart på bollen i det offensiva spelet och bidrar också till härlig kontroll i det lugna spelet. Smartstrap Förnya känslan i ditt racket genom att byta remmen, som i många fall kan slitas ut. Med denna teknologi har du möjlighet att höja hygienstandarden och anpassa ditt padelracket efter dina visuella preferenser. AVS Gummidelar är inbäddade i racketramen för att absorbera eventuella vibrationer som uppstår när bollen hamnar utanför sweetspot. DCS - Dynamic Composite Structure Genom att applicera mer material från ramen, upp till fyra centimeter längre in i träffytan, minimeras skillnaden i hårdhet mellan ramen och träffytan. På detta sätt, när bollen träffar utanför sweetspot, minimeras risken för att träffytan spricker och att ditt padelracket går sönder.
Vikt:
360-375 g
Ramprofil:
38 mm
Fart och Kontroll:
Allround
Form:
Dropp
Balans:
Medel
Fodral:
Ingår ej
Vikt:
Normal
Struktur slagyta:
Slät
Kärna:
Hård
Material träffyta:
3K silver
Material i ramen:
Kolfiber
Styvhet:
Normal
Senior/Junior:
Senior
Webblager
Nox AT Pro Cup Genius 2024
Tillfälligt slut
PATPCOOR
Butikslager Solna
Nox AT Pro Cup Genius 2024
I lager
PATPCOOR

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.