Hem Padel Racket Nox AT10 Genius Arena By Tapia 2022

Nox AT10 Genius Arena By Tapia 2022

Denna produkt har utgått

Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur sortimentet.

Beskrivning

Ny variant av bästsäljaren AT10 Genius från spanska Nox.

Detta är den nya modellen av AT10 Genius 2021 som blev en storsäljare hos oss på Racketspecialisten. Nu kommer den med ny uppdaterad design som vi på Racketspecialisten finner mycket läcker. Nytt med 2022 års modell är den nya handledsremmen ''Smart Strap System'' som är en mer påkostad handledsrem som även går att byta ut. I övrigt är racketen sig lik, slagytan är tillverkad av det påkostade kolfibermaterialet Carbon 12K. Det innebär att ytskikten består av ett kolfiber med 12000 kolfibertrådar per cm², att jämföra med industristandard som är 3K. Ju fler trådar desto snabbare och mer responsivt kolfiber som fångar upp och rekylerar bollen. Detta padelracket är droppformat och har en jämn balans vilket bidrar till en härlig kombination av fart och kontroll. AT10 Genius Arena 2022 är fullproppad med påkostade teknologier från Nox där några av dom listas nedan: - Rough Surface En slagyta på detta padelracket som bäst kan liknas med sandpapper vilket ger bra grepp på bollen och extra effekt i t.ex. kickade smashar. - HR3 Core Kärnan HR3 Core finns att hitta i flera av Nox toppracketar. Detta är en ''high memory-EVA'' vilket gör att den genererar bättre fart på bollen i det offensiva spelet och bidrar också till härlig kontroll i det lugna spelet. - Oversize Grip Detta padelracket har aningen längre grepp till skillnad mot många andra modeller från Nox som generellt sätt har ganska korta grepp. Passar perfekt för dig som trivs med ett lite längre grepp samt för dig som ibland spelar med dubbelfattad backhand. - Anti Vibration System (AVS) Gummidelar har applicerats på vardera sida av rackethalsen för att reducera vibrationer vid bollträff då vibrationerna rör sig ned mot handtaget. Testomdöme Racketspecialisten: Detta padelracket från Nox är en padelracket som används till vardags av några av oss på Racketspecialisten. Här känner vi en mycket fin känsla i spelet, både defensivt och offensivt där man alltid känner att man har kontroll på bollen. Denna racket ger en något annorlunda bollträff upplever flera av oss, på ett skönt sätt. Racketen har blivit en storsäljare och vi förstår det, här får man stabilitet, kontroll och och fart rakt igenom. Vi tycker också att sandpappersstrukturen bidrar till bättre bett i bollen. Vi rekommenderar detta padelracket till en bred målgrupp spelare där allt ifrån kräsna motionärer till mer erfarna spelare som söker ett allroundracket i snygg förpackning bör ta en extra titt på AT10 Genius Arena 2022.
Vikt:
360-375 g
Ramprofil:
38 mm
Fart och Kontroll:
Allround
Form:
Dropp
Balans:
Medel
Fodral:
Ingår ej
Vikt:
Normal
Struktur slagyta:
Sandpapper
Kärna:
Hybrid
Material träffyta:
12K kolfiber
Material i ramen:
Kolfiber
Styvhet:
Hård
Senior/Junior:
Senior

Racketspecialisten är officiell samarbetsparter till Svenska Padelförbundet. Vårt huvudsakliga mål är att tillsammans verka för att sporten padel ska växa i Sverige. Utöver detta är också Racketspecialisten sponsor av förbundets viktiga barn- och ungdomssatsning.

Äkta produkter

Hos oss kan du vara 100% säker att produkterna du köper är äkta. Vi köper våra produkter direkt från respektive varumärke eller dess agent utan osäkra mellanhänder. På så vis garanterar vi att det är en originalprodukt. Detta gäller genomgående i hela vårt produktsortiment. 

Racketspecialisten Logo
Betaltjänster
Frakttjänster
Bli en del av oss!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få nyheter och erbjudanden först av alla. Det går givetvis enkelt att avsluta när du vill.

© 2024 Racketspecialisten Norden AB. All rights reserved.